Diensten

  1. Home
  2. Diensten

Schilderwerk

Wilt u uw pand/woning opfrissen, snel, goedkoop en effectief een nieuw leven geven?. Een team van ervaren en betrouwbare schilders zal uw eigendom professioneel behandelen en uw ideeën omzetten in realiteit. Indien u advies nodig heeft over het schilderwerk kunt u altijd vertrouwen op de professionele mening van de geschoolde en toegewijde schilders. Uw project wordt met grote zorg tot in de kleinste details gerealiseerd, uitdrukkelijk en tegen scherpe prijzen. Schildersdiensten van ons staat garant voor indrukwekkende resultaten en een uitstekende kwaliteit. Vraag hier uw offerte voor schilderwerk aan.

Stucwerk

Uw stukadoor voor binnen en buiten het huis met veel ervaring en kennis van de modernste stuc trends.

Onze stukadoorsdiensten omvatten zowel binnenpleisterwerk, pleisterwerk en buitenpleisterwerk, pleisterwerk en reparaties aan alle oppervlakken.

Alle opdrachten zijn afgerond en overtreffen de verwachting van de klant. Werk wordt uitgevoerd voor veel klanten met strakke planningen en deadlines die altijd worden gehaald en afgewerkt tot een meesterlijke afwerking.

Tegelwerk

Onze tegelzetters werken al vele jaren aan particuliere en commerciële tegelprojecten. Wij kunnen de complete badkamer plaatsen en indien nodig ook het tegelwerk verzorgen. Onze tegelzetters werken met keramische tegels, mozaïektegels, steentegels, glastegels, graniettegels, wandtegels, vloertegels en nog veel meer.

Timmerwerken

Ook voor vakkundig timmerwerk bent u bij ons op het juiste adres. Wij verzorgen vakkundig vele timmerwerkzaamheden van; kleine verbouwingen, badkamers, plafonds, vloeren, keukens, enz.

Wij dragen zorg voor uw complete timmerwerk van bestaande en nieuwe woning.

Timmerwerken komen voor in vrijwel ieder pand. Denk bijvoorbeeld aan deuren en kozijnen en vloeren.

Menu